DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
						
					 
										
										
						
						
							POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI Z ZAKRESU NAUKI JAZDY I PILOTAŻU
						
					 
										
						
						
							POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ
						
					 
										
						
						
							POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI SPORTOWEJ ORAZ ZAJĘĆ SPORTOWYCH I REKREACYJNYCH
						
					 
										
						
						
							DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI INFORMACYJNYCH
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z DYSTRYBUCJĄ TREŚCI
						
					 
										
						
						
							WYDAWANIE WYKAZÓW ORAZ LIST (NP. ADRESOWYCH, TELEFONICZNYCH)
						
					 
										
						
						
							PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
						
					 
										
						
						
							REGULARNE PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING REGULARNY) I POZOSTAŁA GASTRONOMICZNA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA
						
					 
										
						
						
							PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
						
					 
										
						
						
							RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
						
					 
										
										
						
						
							OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA ROŚLINNYCH SUBSTYTUTÓW DLA JAJ, NABIAŁU I INNYCH PRODUKTÓW MLECZNYCH, Z WYŁĄCZENIEM NAPOJÓW
						
					 
										
						
						
							WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
						
					 
										
										
						
						
							PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
						
					 
										
										
						
						
							PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
						
					 
										
						
						
							WYTWARZANIE SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
						
					 
										
						
						
							WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ
						
					 
										
										
						
						
							PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA MARGARYNY I PODOBNYCH TŁUSZCZÓW JADALNYCH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA OLEJÓW I POZOSTAŁYCH TŁUSZCZÓW PŁYNNYCH
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU