POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
POZOSTAŁE BADANIA I ANALIZY TECHNICZNE
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE INŻYNIERII I ZWIĄZANE Z NIĄ DORADZTWO TECHNICZNE
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
WYKONYWANIE POZOSTAŁYCH ROBÓT BUDOWLANYCH WYKOŃCZENIOWYCH
POSADZKARSTWO; TAPETOWANIE I OBLICOWYWANIE ŚCIAN
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO