Zaloguj
Dodaj
AAA
1) REMIGIUSZ ANGOWSKI; 2) FIRMA GASTRONOMICZNO-USŁUGOWA S.C. REMIGIUSZ ANGOWSKI, MARCIN SZAŁEK
87-134 Przysiek, Parkowa 5


Obserwuj
Dodaj opinię (0)
Pobierz raport
0 / 5

Więcej danych

NIP : 9561690194
REGON : 871724315


1) REMIGIUSZ ANGOWSKI; 2) FIRMA GASTRONOMICZNO-USŁUGOWA S.C. REMIGIUSZ ANGOWSKI, MARCIN SZAŁEK
Parkowa 5
87-134 Przysiek
Godziny otwarcia :

Poniedziałek : 8:17
Wtorek : 8:17
Środa : 8:17
Czwartek : 8:17
Piątek : 8:17
Sobota : 8:17
Niedziela : 8:17

Status podmiotu

Podmiot widnieje w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalnościach Gospodarczych jako aktywny

Numery rachunków bankowych z rejestru VAT

Brak dostępnych rachunków

Kody PKD

9329B
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
9329A
DZIAŁALNOŚĆ POKOJÓW ZAGADEK, DOMÓW STRACHU, MIEJSC DO TAŃCZENIA I W ZAKRESIE INNYCH FORM ROZRYWKI LUB REKREACJI ORGANIZOWANYCH W POMIESZCZENIACH LUB W INNYCH MIEJSCACH O ZAMKNIĘTEJ PRZESTRZENI
7721Z
WYPOŻYCZANIE I DZIERŻAWA SPRZĘTU REKREACYJNEGO I SPORTOWEGO
5610A
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
4781Z
SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH
Dane finansowe
Firma 1) REMIGIUSZ ANGOWSKI; 2) FIRMA GASTRONOMICZNO-USŁUGOWA S.C. REMIGIUSZ ANGOWSKI, MARCIN SZAŁEK rozpoczęła swoją działalność w roku 2005-01-01. Sprawdź więcej informacji na temat tej firmy.
Firmy
Produkty
Aktualności
Usługi
Opinie
Szukasz sprawdzonej firmy? Sprawdź bazę firm SCOREO. Poznaj aktualne dane kontaktowe, opinie, informacje finansowe i ofertę.
Szukasz dobrych produktów? Sprawdź bazę produktów SCOREO. Poznaj aktualne oferty, opinie i dane kontaktowe firm.
Szukasz aktualnych informacji? Sprawdź najnowsze publikacje firm w SCOREO. Poznaj aktualne treści, opinie i dane kontaktowe firm.
Szukasz pewnych usług? Sprawdź bazę usług SCOREO. Poznaj aktualne oferty, opinie i dane kontaktowe firm.
Szukasz opinii na temat firm, produktów i usług? Sprawdź opinie zgromadzone w SCOREO. Poznaj aktualne opinie internautów i klientów.