POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY DETALICZNEJ WYSPECJALIZOWANEJ
SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA NIEWYSPECJALIZOWANA
SPRZEDAŻ HURTOWA NIEWYSPECJALIZOWANA
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, Z WYŁĄCZENIEM SUPLEMENTÓW DIETY, SUBSTYTUTÓW MIĘSA, ROŚLINNYCH SUBSTYTUTÓW DLA JAJ, NABIAŁU I INNYCH PRODUKTÓW MLECZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW