POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ PROFESJONALNA, NAUKOWA I TECHNICZNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z TŁUMACZENIAMI
DZIAŁALNOŚĆ FOTOGRAFICZNA
DZIAŁALNOŚĆ W ZAKRESIE SPECJALISTYCZNEGO PROJEKTOWANIA
BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W POZOSTAŁYCH MEDIACH
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W MEDIACH ELEKTRONICZNYCH (INTERNET)
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W MEDIACH DRUKOWANYCH
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY CZASU I MIEJSCA NA CELE REKLAMOWE W RADIO I TELEWIZJI
DZIAŁALNOŚĆ AGENCJI REKLAMOWYCH
POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
STOSUNKI MIĘDZYLUDZKIE (PUBLIC RELATIONS) I KOMUNIKACJA
POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA UBEZPIECZENIA I FUNDUSZE EMERYTALNE
DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z OCENĄ RYZYKA I SZACOWANIEM PONIESIONYCH STRAT
POZOSTAŁA FINANSOWA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA, Z WYŁĄCZENIEM UBEZPIECZEŃ I FUNDUSZÓW EMERYTALNYCH
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
PRODUKCJA POZOSTAŁEJ ODZIEŻY DZIANEJ
PRODUKCJA WYROBÓW POŃCZOSZNICZYCH
PRODUKCJA WYROBÓW FUTRZARSKICH
PRODUKCJA POZOSTAŁEJ ODZIEŻY I DODATKÓW DO ODZIEŻY
PRODUKCJA POZOSTAŁEJ ODZIEŻY WIERZCHNIEJ
PRODUKCJA ODZIEŻY ROBOCZEJ
PRODUKCJA ODZIEŻY SKÓRZANEJ
PRODUKCJA GOTOWEJ KARMY DLA ZWIERZĄT DOMOWYCH
PRODUKCJA GOTOWEJ PASZY DLA ZWIERZĄT GOSPODARSKICH
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY
PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
WYTWARZANIE SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ
PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW
PRODUKCJA MARGARYNY I PODOBNYCH TŁUSZCZÓW JADALNYCH
PRODUKCJA OLEJÓW I POZOSTAŁYCH TŁUSZCZÓW PŁYNNYCH
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE ZIEMNIAKÓW
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU