PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
						
					 
										
						
						
							PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
						
					 
										
						
						
							RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ HURTOWA CUKRU, CZEKOLADY, WYROBÓW CUKIERNICZYCH I PIEKARSKICH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
						
					 
										
						
						
							WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK