POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
SPRZEDAŻ DETALICZNA OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
SPRZEDAŻ DETALICZNA ODZIEŻY PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
SPRZEDAŻ HURTOWA ODZIEŻY I OBUWIA
SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW TEKSTYLNYCH
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU