POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
						
					 
										
						
						
							DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW KULTURALNYCH
						
					 
										
						
						
							DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
						
					 
										
						
						
							PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
						
					 
										
						
						
							PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
						
					 
										
						
						
							RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA GAZET I ARTYKUŁÓW PIŚMIENNYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA KSIĄŻEK PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
						
					 
										
						
						
							WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
						
					 
										
						
						
							POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
						
					 
										
						
						
							PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
						
					 
										
						
						
							PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU