POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
					
				 
								
					
					
						POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
					
				 
								
					
					
						PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
					
				 
								
					
					
						RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
					
				 
								
					
					
						OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
					
				 
								
					
					
						SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
					
				 
								
					
					
						SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
					
				 
								
					
					
						SPRZEDAŻ HURTOWA CUKRU, CZEKOLADY, WYROBÓW CUKIERNICZYCH I PIEKARSKICH
					
				 
								
					
					
						POZOSTAŁE SPECJALISTYCZNE ROBOTY BUDOWLANE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
					
				 
								
					
					
						WYKONYWANIE KONSTRUKCJI I POKRYĆ DACHOWYCH
					
				 
								
					
					
						WYKONYWANIE POZOSTAŁYCH ROBÓT BUDOWLANYCH WYKOŃCZENIOWYCH
					
				 
								
								
					
					
						POSADZKARSTWO; TAPETOWANIE I OBLICOWYWANIE ŚCIAN
					
				 
								
					
					
						ZAKŁADANIE STOLARKI BUDOWLANEJ
					
				 
								
								
					
					
						WYKONYWANIE POZOSTAŁYCH INSTALACJI BUDOWLANYCH
					
				 
								
					
					
						WYKONYWANIE INSTALACJI WODNO-KANALIZACYJNYCH, CIEPLNYCH, GAZOWYCH I KLIMATYZACYJNYCH
					
				 
								
					
					
						WYKONYWANIE INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH
					
				 
								
					
					
						PRZYGOTOWANIE TERENU POD BUDOWĘ
					
				 
								
					
					
						ROZBIÓRKA I BURZENIE OBIEKTÓW BUDOWLANYCH
					
				 
								
					
					
						PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
					
				 
								
					
					
						PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
					
				 
								
					
					
						PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK