POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI Z ZAKRESU NAUKI JAZDY I PILOTAŻU
REGULARNE PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING REGULARNY) I POZOSTAŁA GASTRONOMICZNA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
POZOSTAŁY TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANY
DZIAŁALNOŚĆ TAKSÓWEK OSOBOWYCH
TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI, MIEJSKI I PODMIEJSKI
POŚREDNICTWO W SPRZEDAŻY DETALICZNEJ WYSPECJALIZOWANEJ
SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI
SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, Z WYŁĄCZENIEM SUPLEMENTÓW DIETY, SUBSTYTUTÓW MIĘSA, ROŚLINNYCH SUBSTYTUTÓW DLA JAJ, NABIAŁU I INNYCH PRODUKTÓW MLECZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ
PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY
PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK