PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH
POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA NIEWYSPECJALIZOWANA
SPRZEDAŻ HURTOWA PALIW I PRODUKTÓW POCHODNYCH
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, Z WYŁĄCZENIEM SUPLEMENTÓW DIETY, SUBSTYTUTÓW MIĘSA, ROŚLINNYCH SUBSTYTUTÓW DLA JAJ, NABIAŁU I INNYCH PRODUKTÓW MLECZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW