PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
SPRZEDAŻ DETALICZNA WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
SPRZEDAŻ HURTOWA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI, WŁĄCZAJĄC RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI
SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW